Quest Bug - Seite 2 - SpellForce - Official Board

News:
08-17-2017, 14:02: SpellForce 3 Collectors Edition + Cinematic Trailer
05-18-2017, 14:52: SF3 Beta startet am 19.5. - Alle Informationen + Updates
01-17-2017, 19:52: alte Forenlinks "reparieren"
08-10-2015, 13:07: [Sammelthread] SpellForce 3 - Alle Infos / Release 07.12.2017
07-04-2012, 20:36: SpellForce-Datenbank ist wieder da - Ein WiKi soll entstehen
08-30-2009, 19:03: Patchübersicht

Herzlich Willkommen im offiziellen SpellForce Forum!

Du betrachtest das Forum zur Zeit als Gast, was deine Zugriffsrechte bei Diskussionen und anderen Dingen enorm einschränkt. Wenn du dich hier registrierst, was natürlich völlig kostenlos ist, dann wirst du Beiträge und Themen erstellen, Private Konversationen mit anderen Mitgliedern führen, bei Umfragen abstimmen, Inhalte uploaden und vielen andere Dinge können. Die Anmeldung geht schnell von Statten, ist enorm einfach und kostenlos, daher würden wir dich ersuchen, dich zu registrieren!

Falls es Probleme mit der Anmeldung oder dem Zugriff auf einen Account gibt, stehen wir dir gerne über die Kontaktseite mit Rat und Tat zur Verfügung.

SpellForce Newsletter
Gib deine E-Mail Adresse in das Feld ein, um immer über die letzten Neuigkeiten zu SpellForce informiert zu werden

Zurück   SpellForce - Official Board > SpellForce - English Forum > SpellForce 2 - Demons of the Past > Demons of the Past - Multiplayer
Registrieren Hilfe Benutzerliste Kalender Suchen Heutige Beiträge Alle Foren als gelesen markieren

Demons of the Past - Multiplayer All questions around the Multiplayer-Features of SpellForce 2 - Demons of the Past

Thema geschlossen
 
Themen-Optionen
Alt 06-18-2015, 18:44   #21
Sam Hotte
Super Moderator
 
Registriert seit: Jul 2010
Beiträge: 4.096
Zitat:
Zitat von Durwyn Beitrag anzeigen
The script is wierd

If you use the dialog box, say you speak to an Adventurer, then you have to pick only Adventurers.

If you use the levers icon, then you can pick any hero you want.

I used to mix heroes together, so i don't mind, but it might not have been their original idea

Dialog/Levers icons in attachment.
That's due to Restoration Project, I think. My guess is, that Aurelinus had to break this "stick with one group"-rule in order to make the chars from the campaigns (SW/DS) available as playable Heroes in Free Game.

So, the best Fix IMHO would be to allow everybody being recruited every time; no sequence of recruiting within a group, no sticking to a group.
Is that what you've done?

And what do you mean by:
Zitat:
Fixed missing level requirements for Adventurers and Heroes dialogs option
?
__________________
Sam Hotte ist offline  
Alt 06-18-2015, 19:35   #22
Durwyn
Registered User
DotP-Quest-Fixer
 
Registriert seit: Jan 2013
Alter: 27
Beiträge: 145
Zitat:
So, the best Fix IMHO would be to allow everybody being recruited every time; no sequence of recruiting within a group, no sticking to a group.
Is that what you've done?
This option is already available. use the Lever icons instead of talking to NPCs, then you can pick anybody.

There is another option to recruit heroes, talk to NPC. Then it explains what the group does, and if you accept, you have to stick with it.

I fixed the latter way, where if you picked the 5th hero before the rest, then you couldn't recruit the others.

There are two systems to select heroes, not ideal at all

Zitat:
And what do you mean by:

?
About your question:
Code:
OnOneTimeEvent
	{
		EventName = "EnableDialogAdventurerLevel5",
		Conditions = 
		{
			QuestIsActive	{Quest = "CoopHeroesHero2"},
			FigureIsAlive	{Tag = "Hero_Adventurer2"},
      --FIX consistency
      AvatarHasLevel	{Level = 5},
		},
		Actions = 
		{
			DialogSetEnabled	{Tag = "Hero_Adventurer2"},
		},
	};
You can clearly see the event being named "EnableDialogAdventurerLevel5" but the lvl requirement wasn't added, so i added it myself

Same thing for lvl 8, 11 and 13.

--------------
EDIT:

What i can do:

Keeping only one system where everybody can be chosen without any information about who is who. (no explanation about Adventurers, Shaikan or Warrior groups)

and delete the sticking to one group.

Atm the 2 systems coexist together, but you can see someone just added bricks over an already built wall, instead of building a new one ^^

Geändert von Durwyn (06-18-2015 um 19:41 Uhr).
Durwyn ist offline  
Alt 06-19-2015, 00:22   #23
Sam Hotte
Super Moderator
 
Registriert seit: Jul 2010
Beiträge: 4.096
Zitat:
Zitat von Durwyn Beitrag anzeigen
Atm the 2 systems coexist together, but you can see someone just added bricks over an already built wall, instead of building a new one ^^
Yes. That's the Restoration Project.

IMO leave it at what you did today. So that player can decide which system to use, either dialogue (but fixed without picking 5th one crashing the thing) or the levers (enabling recruiting of Caine or Lya and such).

__________________
Sam Hotte ist offline  
Alt 06-19-2015, 15:15   #24
Durwyn
Registered User
DotP-Quest-Fixer
 
Registriert seit: Jan 2013
Alter: 27
Beiträge: 145
Oh and this works retroactively. So if you didn't receive all your 5 heroes by lvl 13+, you can apply this patch and you will be able to gather the rest of them.
Durwyn ist offline  
Alt 07-02-2017, 22:07   #25
dilan123
Registered User
 
Registriert seit: Jul 2017
Alter: 29
Beiträge: 2
Hello. I got same problem, but i got steam version Spellforce 2 anniversary edition. I tied to apply that patch with fix, but there are not file like that to replace, and just putting them in game folder does not work. Any idea what else can I do?
dilan123 ist offline  
Alt 07-03-2017, 16:25   #26
Sam Hotte
Super Moderator
 
Registriert seit: Jul 2010
Beiträge: 4.096
Zitat:
Zitat von dilan123 Beitrag anzeigen
Hello. I got same problem, but i got steam version Spellforce 2 anniversary edition. I tied to apply that patch with fix, but there are not file like that to replace, and just putting them in game folder does not work. Any idea what else can I do?
The community fixes of DotP are not for the Anniversary Edition (AE).
(Because completely different games!)

So, now, you'd best re-install the AE via steam to get rid of whatever damage applying those files may have done to your installation.

If you then encounter issues or questions concerning the AE, pls. go to the boards about "Shadow Wars" or "Dragon Storm" here and look for answers.
__________________
Sam Hotte ist offline  
Alt 07-03-2017, 23:22   #27
dilan123
Registered User
 
Registriert seit: Jul 2017
Alter: 29
Beiträge: 2
well, i dont know if those file did any damage, I started new game in dragon storm free game. I got all those levers on characters and some new(fixed?)quests in early maps. I'm just gonna stick with that, since I already got to lvl 13 in normal game so it's almost the same. For now game works.
Probably
Just now I tried glass map, where I should escort some supplies and they stopped in a hallway right before portal and I did not notice another wave of enemies from behind and BAM. Gotta try it again.
Either way, thanks for reply.
dilan123 ist offline  
Alt 07-03-2017, 23:53   #28
Sam Hotte
Super Moderator
 
Registriert seit: Jul 2010
Beiträge: 4.096
Thread closed.
__________________
Sam Hotte ist offline  
Thema geschlossen


Themen-Optionen

Forumregeln
Es ist dir nicht erlaubt, neue Themen zu verfassen.
Es ist dir nicht erlaubt, auf Beiträge zu antworten.
Es ist dir nicht erlaubt, Anhänge anzufügen.
Es ist dir nicht erlaubt, deine Beiträge zu bearbeiten.

vB Code ist An.
Smileys sind An.
[IMG] Code ist An.
HTML-Code ist Aus.
Gehe zu


Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 06:59 Uhr.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8 (Deutsch)
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2015 Nordic Games GmbH, Austria. All Rights Reserved.
Style © by Kubi